Takazumi koivoer

Takazumi koivoer, (H)eerlijk voer voor een eerlijke prijs.

Extra ondersteuning voor onze kwetsbare Koi en hun aquatisch milieu is een noodzaak! Takazumi voorziet daarom in medicijnen, verzorgende producten en bijzondere aanvullingen op de voeding voor Koi.
Ook op het gebied van de zorg voor vissen willen wij het allerbeste leveren en daarom bieden wij, naast de betrouwbare producten uit de Takazumi lijn, ook hier de topproducten van anderen aan.
Takazumi distribueert de Fish Pharma medicijnen in Nederland en België. Vraag er naar bij uw koi-dealer. Steeds meer van onze distributeurs in Nederland en België hebben de Fish Pharma producten voor u op voorraad.
Takazumi Yugen is een bacteriële immuunmodulator, die een weergaloos effect heeft op het immuunsysteem van de Koi.
Om uw vissen ook in koudere en anderszins moeilijke tijden van voldoende voedingsmiddelen te voorzien en om ze op te vangen als ze het moeilijk hebben, hebben wij Takazumi Kien Pro en Takazumi Sakan-ni Pro.
Verder distribueert Takazumi Malamix 17; dit topproduct van de Belgische koidokter Maarten Lammers bevat een bijzonder complete mix van afweerversterkers voor een gezonde, sterke slijmlaag en een optimale natuurlijke afweer.